Jak uchovat jahody v cukru i několik měsíců. Jednoduchá metoda, kterou zvládne každý
Před 7 hodinami
Samosběr jahod je na mnoha místech republiky v plném proudu a lidé si mnohde odnášejí z pole několik košů. Jasně, kdo by si chtěl nechat ujít tyto skvělé sladké plody, které jsou chuťově unikátní a rozhodně stojí za to? Asi každý. Důležité je ale bezesporu také zpracování jahod. Alternativ je pochopitelně spousta. Vynikající jsou třeba jahodový džem, jahodová bublanina, kynuté ovocné knedlíky s jahodami, jahodová marmeláda, nepečený cheesecake s jahodami, piškotová roláda s jahodami a zkrátka jakýkoli skvělý jahodový koláč. Pokud ale jahody hodláte uchovat jen tak, vyplatí se jahody naložené v cukru. Jak na ně? To vám prozradíme v následujících řádcích.