Tento řezník mluví pouze o bourání čili porcování masa,nikoliv o výrobě uzenin. Každý stát má své specifika při bourání masa,tak bych z toho nedělal velblouda z komára. Kdopak asi tady po revoluci naučil používat všelijaké náhražky a dochucovadla: z východu to nikdo nebyl.
Dálnice na sever chybí a ani Fialový Péťa to nepopohnal, ale ten nájezd od Veselky do Bystrce a vedle hráze přehrady mě přijde jako přistání na měsíci, na kterém Amíci nikdy nepřistáli. A kdy že to bude hotové ???
Sója je zakázána už poměrně dlouho přidávat do masných výrobků a sekaná bez mouky ?? Globus má kvalitu, bezpochyby. Ale drobní zpracovatelé jsou na vyšší úrovni.....dělají z nás pitomce: anonymní řezník!!
0
Sledujících
2
Sleduje
0
Sledujících
2
Sleduje
Ukrajinci bez příjímaček....jen tak dál gauneři ze Spolu.....