Do základu horkou vodu nebo vývar tak to se tak akorát srazí , kde se učil pan Babica ??? Moji šéfkuchaři by mne vyhodili od zkoušek a jak zde níže píše pan Duba zavěr tady zkutečně schází asi tak jak ho pronesl pan Hanzlík v tom slavném filmu "Slavnosti sněženek "
Více není co k tomu dodat ale takhle se dršťková nedělá !!!!!!
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Stroganoff je skvělé jídlo pokud ho kuchař umí skutečně udělat. Ty velké kusy masa by asi hrabě Stroganoff pro, kterého tohle jídlo vymyslel jeho kuchař, si asi nedal. Klasika je pouze hovězí svíčková nakrájená na jemné nudličky, jež se osolí a opepří, orestuje na tuku pak se přidá na jemno nakrájená cibulka lezce orestuje, přidá se rajský protlak, a na závěr se přidá smetana .
Tohle co tady předvedl onen kuchař je hrůza, maso 100% nebyla hovězí svíčková . Jak by moje bývalá šéfkuchařka řekla pro koho vaří pro lidi nebo pro někoho jiného. S tímto pokrmrm mám dlouholeté zkušenosti a vařím ho pravidelně a vždy jsou mý strávníci spokojeni.