Právě jsem narvala do spíže 25l sirupu z černého rybízu.Připravovali jsme ho s mužem do půlnoci.Cukr jako konzervant je absolutně nenahraditelný,nic jsme nevařili,jen uchovali vitamíny na zimu.Pro děti.Černobílé vidění výživy,jak.typické.Pamatuju doby,kdy byl špatný tuk,zejména sádlo a máslo.Bez toho zpravidla neuvařím.Myslím,že všechno je tak trochu špatné,důležitá je míra a způsob zpracování.A samozdřejmě kvalita surovin.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Právě jsem narvala do spíže 25l sirupu z černého rybízu.Připravovali jsme ho s mužem do půlnoci.Cukr jako konzervant je absolutně nenahraditelný,nic jsme nevařili,jen uchovali vitamíny na zimu.Pro děti.Černobílé vidění výživy,jak.typické.Pamatuju doby,kdy byl špatný tuk,zejména sádlo a máslo.Bez toho zpravidla neuvařím.Myslím,že všechno je tak trochu špatné,důležitá je míra a způsob zpracování.A samozdřejmě kvalita surovin.
3 odpovědi