To je přece v pořádku. Budou tam na opušťák jezdit borci z první linie, cpát se kulenem, čevapčiči, kotlovinou s blitvou, žgvacetem, proloží to rakijou a na závěr polknou fritule, gibarnicu, zapatlají se sladoletem a zalejou to dalmackou graševinou. Tak jakápak zpronevěra, je to jenom vojenská rekreace na zotavenou.....
Ptal jsem se brontosaura Puňti,.co si o tom myslí. Ten mi řekl, že je to dobře, že se otepluje, neboť je mu pořád kosa a přeslička je malá a kyselá. Jenom podotknul: Jó to za našeho mládí bylo teplo jak v prádelně, přeslička velká jak paneláky v Karviné a pěkně křehká a sladká. A dneska? Abych nosil šálu, rukavice a ušanku a za přesličkou sfáral důle, kde ji mají konzervovanou v uhlí.....
0
Sledujících
1
Sleduje
0
Sledujících
1
Sleduje
Takhle škrtil přece Macháně! Nývlt! Macháně! Čoveče, kde ty se tady bereš...... Jak dlouho dvojničíš?
2 odpovědi