Souhlasím se všemi, komu se tato tlačenka nelíbí, protože z tlačenky to má asi 20% - 30% chuti a surovin... (Ledviny, srdíčko, játra jazyk atd. ( Díky nebožce babičce a rodičům, jsem zabijačky zažíval od tří let - ale, to si už samozřejmě nepamatuju). V šesti už jsem stahoval kože, plnil jitrnice, mezi tím nosil dřevo a samozřejmě vykopat křen a nastrouhat a pořád ochutnával... (Nejkrásnější dětství dětství. A protože byl řezník tak trochu folklórní prasák, tak znám spoustu sprostých písniček i když by v našem kulturním dědictví málo kdo něco takováho čekal.
Proto vím, že pořádná tlačenka nejde udělat bez pořádné zabijačky protože v ní bude chybět ten vývar který se dělá skoro celý den a vyvaří se v něm veškerá dobrota - rypáček, ocásek, plíce, srdce, ledviny, slezina, kože, maso s kosťama atd.
Ale, na druhou stranu, obdivuju každého, kdo má snahu se tomuto aspoň přiblížit a potom to třeba při dalších pokusech zdokonalovat. Tyto lidi obdivuju, protože ten kdo jen mudruje a nic nedělá, tak ani sebe ani naše vědomosti nikam neposune.
Kdybychom jsme se občas řídily dědictvím našich předků, tak by byl svět lepší.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Američany Evropa nezajímá, pokud nejde o peníze.
A o peníze tady jde...