No, jako aktivní kuchař amatér musím konstatovat, že ten, kdo dělá gulášovku z mletého masa si evidentně chce ušetřit práci s krájením. A když se šetří prací na jídle, tak jídlo nikdy nemůže být na vysoké úrovni, protože šetří prací i na druhých komponentech. Tudíž podle mě špičková gulášovka má být z masa, nakrájeného na drobné kostičky. Já si s tím tu práci dávám.
Tak tady jsou jen tři možnosti. Protože autor mele stejné kraviny a lži, jako hlásné trouby Kremlu Olinka Skabejeva, Voloďa Solovjov, nebo Saša Kiseljov, které občas poslouchám, abych měl zprávy i z druhé strany barikády, je jasné, že buď je placen přímo Kremlem, nebo je jejich propagandou zpracován, nebo je milovník diktátora Putlera.
No a já jsem policista a díky stavu nouze mi podle zákona neproplácejí ani přesčasy, které jsem kvůli Covidu nucen dělat. "Padám na hubu", jsem v práci více, než doma, ale nedostanu za to nic. Vše podle zákona. A jiní si na celonárodním neštěstí "namastí kapsu". Dál to nebudu rozebírat. Dělám to rád, protože to dělám pro lidi a na penězích mi nezáleží. Ale je mi z toho "na blití". Toť vše.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Autorka zřejmě neovládá ani základní matematiku, jinak by nepsala nesmysly. O zastaralých údajích už ani nemluvím.
1 odpověď