🫣...... samozřejmě, ale kolik z těch o kterých píšete vy koketuje s drogami?! A v tom smyslu byl psán můj koment.....
Moje generace drogy znala spíš jen z vyprávění a moji potomci vč. vnuků také, ale máte samozřejmě pravdu.Takže ti které jsem měla na mysli, by dnes byli nebo jsou na onom světě, na př. Petr Kment, býv. špičkový sportovec, bydlel v našem domě. Nemám však přehled, abych mohla tvrdit, že se drogy dnešních (různých) generací netýkají. Moje poznámka měla jen znamenat, že zdaleka ne vždycky vzhled těla a tváře je obrazem duše , toť vše. Hezký večer a také zítřek
Chlapi - těžká váha klamou tělem, stejně jako to bývá u těch s rádoby jemným a laskavým vzhledem, tolik na okraj . Daleko zajímavější je, že po třech týdnech známosti se sjednala svatba, Charlotte již plánuje miminko a rychloženich "pyšně a najetnicky" klade ruku nevěstě na bříško. Tak to je fofr, který snad ani supertechnika nemohla zaznamenat.
K podvazkovým pasům - ty látkové byl jen způsob udržení punčoch, ale punčochy byly také jiné než ty pozdější, tedy žádná paráda. Ale změnou materiálu na lycru a barvy se zvýšila jejich užitná hodnota a svým způsobem byly předchůdkyněmi dnešních stahovacích kalhotek s tou výhodou, že se oproti těm současným "plochým bříškům" při vyměšování nesvlékaly ani nemusely upravovat. Pamatuji, že mi lékařka po porodu doporučovala, abych na pomoc bříšku důsledně nosila takový strečový pas.
Kombiné, to byl užitečný a často krásný sexy kousek. Je zavržení hodná "odvaha" autorek kritizovat všechno to, co samy neprožily, měly by se starat o výdobytky své vlastní generace. Je asi pro intelekt některých autorek příliš náročné pochopit, že nic nestagnuje v žádném oboru, v žádných zálibách, ale že se vše zákonitě neustále vyvíjí.
Úplně obrácený postup. Nejdříve dělám maso a mrkev a naposledy brambory. Ty na uvaření potřebují nejméně času.
Přesně tak, ale chyb je více: mrkev se dusí jen krátce , tzv. na skus, zahustit jen zlehka poprášením moukou, ne bílou jíškou, totéž i u dušeného masa. Bílá jíška potlačí chuť jídla a z mrkve udělá kaši. Do mrkve přidávám 1-2 rozetřené stroužky česneku, celková chuť mrkve je výborná a zajímavá.
Ale ano, klidně.... alespoň jsem se necicmala se všemi prezidenty Zápotockým počínaje a Zemanem konče, nekradu ve všech maskérnách líčidla, necpu si jídlo z rautů do tašky, nepokřikuji opilecky v sále kardinála Berana, řemeslníkům za práce platím penězi, nikoliv otázkou "víte, kdo já jsem?"... ano, klidně budu i ubohá.... hlavně, že nejsem Bohdalová, uf...!
Bohdalová je nestoudná stařena, chamtivá a neprůstřelná. Je to hanba a divím se, že ji rodina nekrotí.
....takže rychlokvaška práv.
"Žádný člověk nesmí vlastnit jiného člověka...."
...to neríkám já, to prohlásila OSN, když ještě byla k něčemu
Netvrdím přece nic jiného, naopak nesouhlasím s významem slova "patří" ve vazbě na dítě či člověka vůbec v tom správném a původním významu. Je to v nedalekém mém komentáři. Něco jiného byli otroci, ti byli majetkem otrokáře a OSN na to reagovalo.
Rychlokvaška práv nejsem, mám jinou profesi, ale používám logiku a myšlení svého mozku.
Dnes je nesčítané množství druhů kávy, ale nějak se ztratila ta typická chuť a vůně. Můj táta si každý den mlel kávu tureckým mlýnkem, vždy 18x zatočit, to byl přímo rituál a vařil ji v džezvě, dvakrát musela vykypět. To bylo jiný kafe, doslova. Říkalo se, že káva u nás prodávaná je směs více druhů, což je právě ta lahoda, ta chuť a vůně.
Autor odpovědi p. Shorf řekl pravdu, která má platnost jako slovo boží : už čtyřletá sokyně má v arzenálu pořádný raketomet . I malá holčička si omotá tátu kolem prstu snadno a svým projevem ho neustále ujišťuje jak ho miluje, že ho nikomu nedá, no zažila jsem to také. Přibývající věk dcery na tom nic nezmění, pokračuje to setrvačností dál a dál. Tatínkové samou blažeností mají pro dcery nekontrolovatelnou slabost, nedokáží jim v létech dorůstání ani stanovit limity chování nebo napomenout je, vše dívkám prochází. Tedy neplatí to pro všechny otce, ale je jich mnoho.
Strašně tučný pokrm, brambory nasáklé sádlem jsou v této kombinaci přímo odpuzující, servírovala bych jakýkoliv knedlík. Pečený česnek má zcela jinou, příjemnější chuť i vůni než čerstvý česnek. Mohla by se seříznutá hlavička ponechat vcelku, bez rozebírání stroužků, to by usnadnilo jejich vytlačování bez lovení ve výpeku.
2
Sledujících
0
Sleduje
2
Sledujících
0
Sleduje
Možná to bude novomanžel Martin, který bude ten, kdo dokáže Charlottu umravnit. Jeho minulost je proti zkaženosti Charloty zcela nepodstatná. A ona potřebuje tvrdou a nekompromisní ruku a Martin by to mohl v dobré víře být. To si ona možná uvědomuje a proto nepláče dojetím, jak by to mohlo vypadat.