S tou naší povahou a věčnou naštvaností jste to napsal správně.Já jsem se po maturitě vydala pracovat na Mallorcu,a pak jsem ve Španělsku zůstala.Naučila jsem se jazyk,udělala jsem si kurz recepční ve Valencii a pracovala jsem v hotelnictví a v kavárně.Nelituji ničeho,naopak...každá zkušenost je dobrá. I když to nebylo jednoduché. Většinou pracujete šest dnů ze sedmi. Je pravda,že práce se tam shání těžko,o to víc jsem byla vděčná,že jsem práci získala. Celkem jsem tam byla skoro čtyři roky a vzpomínám na ty časy dodnes ráda.Španělsko je pro mě srdeční záležitost❤️.
Ano, byla jste mladá, tleskám, ale v důchodu asi ne.
Opravdu nám nekecali.Určité věci se musí dodržovat.A upřímně nedovedu si představit že někdo, kdo říká že je v posledním tažení jezdí na dovolenou, tancuje,zpívá a vyvíjí řadu aktivit.Každý kdo rakovinu měl ví o čem to je , sama si neumím představit že bych v té době dělala něco jiného než se soustředila na léčbu a vím o čem mluvím.Přeji ji aby se uzdravila ale všechny ty rozporuplné informace o ní jsou divné.
A hlavně nesmí do letadla!
Já jako stařenka bych měla mít nárok ty dva moderátory kritizovat, ale mně se líbí jejich humor, tzv. naťuknout. Byli netradiční, ale pro mě v pohodě. Občas kouknu na Barandově na Štatnou sedmičku, je mně blbě z Korce, ta jeho přeslazená vlezlost nebo vlezlá přeslazenost a trapná ukecanost, kdy se směje sám sobě a čím víc blbější blábol, tim je jeho smích zajíkavější. Tak zlatí a vtipní S + H, i když někdy se mohou někoho dotknout, ale ono se říká, že potrefená husa kejhá. Nedovedu si představit, že by slavíky moderoval p. Hron
Já se dívala na Slavíka jen kvůli nim, mám je také ráda, to ostatní bylo hrozné, pro mne.
V USA je sice mnoho národních kuchyní z celého světa, ale proč by tam měla prorazit zrovna svíčková, to nevím. Vždyť běžný Američan je kulinářský primitiv - miluje hamburger, hranolky, hot dogy, pizzu, a maximálně si občas střihne burrito.
Že přeháním? Zde důkaz: Každý Američan je bez sebe štěstím, když si po obědě nebo jen tak ke kávě může dát jablečný koláč. Který my jíme maximálně na snídani, i když croissant je lepší. My, když chce něco sladkého, žádáme zákusek, a těch máme mnoho druhů. (A zkušená žena si dá rovnou ten nejlepší - tartaletku.)
Francouzi Američany nesnašejí i proto, že když přijdou ve Francii do restaurace, shánějí se po kečupu, barbaři.
Tak já mám jinou zkušenost, když přijel zájezd z Ameriky na hotel, chtěli svíčkovou a vepřo, knedlo,zelo, byli nadšení.
2
Sledujících
0
Sleduje
2
Sledujících
0
Sleduje
Z čeho odvozujete tu zázračnou myšleku,že paní Pekarová není dostatečně chytrá?Jste znalec jejího intelektu nebo celé rodiny,že si dovolujete vyslovit takovou rezolutní myšlenku a naprosto neodůvodnitelného nařknutí.Já si zase mohu myslet,že Vaše údajné jméno je odvozeno od Vaší mentální kapacity!!!Doufám,že jste pochopil o jakou kapacitu se jedná!
10 odpovědí
4
Sledujících
0
Sleduje
4
Sledujících
0
Sleduje
👍Stačí si přečíst reakce nad Váma plné chyb.