Doneste si vlastní nádobu na jídlo…takže bude velká spotřeba vody až to budou všichni umývat aby měli nádobu důkladně čistou na další den…
V Německu při sběru plastů v 90tých letech, musel byt každý obal vypláchnutý a čistý - aby to nesmrdělo v kontejnerech a potažmo ve sklepech , suterénech budov či na ulicích - Poté se zjistilo, že stoupla velkým způsobem spotřeba vody.
Tak snad to nebude podobné , ubude plastu, ale bude větší odběr vody a náklady na její čištění . Tedy co je levnější ? Recyklovat nadbytek plastu nebo čistit vodu ?
Pracuji přes 30 let v gastronomii, rodiče a jejich přístup k jejich dětem je velmi individuální, mnohdy záleží, jaká je denní doba , jeslí je malý přebalený a nakrmený , jaká mezi rodiči (přáteli, kamarády ) panuje atmosféra.
Dítě není nikdy přínosem pro majitele a personál restaurace, nic moc nekonzumuje a když je hlučné nebo neukázněné , personál očekává , že rodič takové dítě usměrní. Uvědomte si, že dětský koutek nebo baby friendly přístup je benefitem pro vás hosty a restauratér (kavárník, majitel bistra ) se dokáže velmi rychle adaptovat na jiný druh zákazníků, proto by i vaše chování a “řízení” děti mělo být friendly.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Kolik jich tam hodlá Kim ještě poslat?
Mu měli vydělávat 2000$ měsíčně a ted nula