No ty vole, soráč páni kuchaři, chápu, že to je surovina jako každá jiná, ale tohle bych asi fakt do pusy nedal.. blok v hlavě.. Poprvé za ty roky rozumím australskému balíkovi...
Ani já bych to nedal.... Ve Vietnamu jsem odvracel pohled od chobotnic a podobných potvor. Ale po ochutnání jsem si je dával v různých jídlech každý den. Vinikající to maso.
Tyto bity stojí za velký H.... Ohoblují se po pár používání. At je to bosh, nebo parkside. Oboje mám. A šroub je pak obtížně vyšroubovat. Zlatý plochý retro šroubováky. Ty byly fakt kvalitní. Já mám sadu narexu a sadu specielních šroubováků s logem ČKD někdy z roku 1980 a jsou jak nové a jsou neustále používány.
Presne tak. Je to klasicky problem nabidky a poptavky. Kdyby lide nekupovali, oni by se uklidnili. Maslo neni zivotne dulezita potravina a ma alternativy, ale lide maji penez dost a o cukrovi ad kratochvile nechteji prijit.
Samozrejme jsou taci, co do toho musi nutne namotat Fialu, takze misto babisovi obsese tu mame fialovou....
Já si kupuju máslo u soukromníka mlíkaře po kilech. Dělá tam mléčné výrobky 100x kvalitnější a bez ÉÉÉček. A je to o dost levnější Než ty kupované v supermarketu. Ty jeho jogurty je famózní dobrota..
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Byl jsem ve Vietnamu, Thajsku a Filipíny. Nejhezčí holky jsou Vietnamky, ale některé až moc hubený. Potom Thajky. Mají krásnou postavu, ale kukuč není hezký. Filipínky jsou až někde na konci.... Takže nejhezčí kukuč mají Vietnamky.