No... po zkušenostech z poslední doby to se zuby vyřeším následovně...
Zakoupín sobě něco amalgámu (třeba tady, odkaz níže) a ten háček. Ve volných chvílích si na protéze vyzkouším, jak se aplikuje amalgám. No a ve chvíli, kdy dojde na potřebu výplně, bude postup následující... Zajdu na pohotovost, tam udělají vrtání (ale plombu už ne). Dojdu domů, rozdělám amalgám, a provedu si výplň sám (prostě si tam ten amalgám nacpu, ať už sám nebo s něčí pomocí. A vyřešeno. Náklady... pohotovost 90 kaček, a 50 plomb cca 1600,- takže jedna za 32 kaček. 🙂
Viz. Mr. Bean😂👍👍👍
A není lepší řešení, aby se člověk řádně věnoval dentální hygieně, namísto aby se stal pacientem ? Při dnešních možnostech to není problém.
Sice hezká rada, ale bohužel....ne každý má štěstí a má zuby jako já, že v 50 mám čtyři plomby( amalgamové od první třídy), má dcera, které je třicet a opravdu se jejím zubům věnujeme od malička, to štěstí nemá. Genetika je genetika a žádná speciální zubní hygiena ji s tím nepomůže, tož tak
Viděla jste někdy italský jídelní lístek? Má svůj pevný řád, postupuje od předkrmu, k primi, secondi a na závěr dolce. Porce jsou malé, pokrmy lehké. Pořadí, které uvádíte je nemožné, to by si Ital nikdy nedal. Když se podíváte na složení, v primi je víc sacharidů, v secondi bílkovin a vlákniny. Dolce je na volbě každého, jestli k němu dojde.
Italskou kuchyni mám moc ráda.
A malé porce to opravdu nejsou😂
Viděla jste někdy italský jídelní lístek? Má svůj pevný řád, postupuje od předkrmu, k primi, secondi a na závěr dolce. Porce jsou malé, pokrmy lehké. Pořadí, které uvádíte je nemožné, to by si Ital nikdy nedal. Když se podíváte na složení, v primi je víc sacharidů, v secondi bílkovin a vlákniny. Dolce je na volbě každého, jestli k němu dojde.
Italskou kuchyni mám moc ráda.
Viděla x krát, jezdíme tam dvakrát ročně, ale my to nedáváme...při druhém praskáme😂
Ono je paní Řehořová rozdíl, jestli si dáte ve 22:00 chleba s máslem a salámem, nebo krabí tyčinky. 🙂 A ti obézní nechodí do restaurací, ale zdržují se doma sedíc v křesílku u otevřené chladničky. 🙂
Tož to já vím, že je to rozdíl, ale když jsem viděla co jim nosí na stůl, tak už jsem byla přejedená😂 jeden chod špagety, druhý chod smažené mořské, třetí třetí lasagne...my dali jen Fritto misto a byli ko😂..ale byla to lahůdka 👌👌👌...
Mít možnost takhle úplně mimo sezonu je samozřejmě vždycky výhoda, no. My máme ještě malé děti, takže veškerou dovolenou (nebo většinu) musíme směřovat na prázdniny, abychom je aspoň částečně pokryli. Až mi bude 50, tak si taky zase budu jezdit na dovolenou v červnu a září. Ty cenové rozdíly sezóna/mimo sezónu jsou někdy neskutečné.
Přesně tak, také jsme si počkali, a teď si to o to víc užíváme...i když i s dětmi jsme jezdili začátkem června na 14 dní na jih Itálie autem, to se ještě tolik nelitalo,, já létě byla jednou a nikdy víc 😁
Ubytování v Itálii u moře přes booking a i s letenkama jen 22 000? Tak já asi blbě hledám, já když hledám ubytko přes booking, tak pod 2500/nos nikde nevidím...nebo je to daleko od moře.
Loni jsme měli low cost Chorvatsko (ubytko hodně dobře vychytané, co se ceny týče) a za 9 dní se vším všudy nás to stálo asi 33 000, a to jsme nechodili do restaurací, jen jednou nebo 2x.
Tak musíte brát,že jsme letěli 3.6. pro nás ideální datum, ubytování být 8900 ,- , u moře, ale už je jsem koukala na celou sezónu vyprodaný,a také destinace... Abruzzo je trošku levnější než sever nebo jih, a letenky 5400, pro dva zpáteční, a jídlo v restauraci kolem 10 - 12 euro , talíř mořskych smažených potvor, pizza od šesti do deseti euro, cappuccino 1.30...jako draho tam opravdu nebylo
Nerozumím tomu, že někdo pořád volí Chorvatsko místo Itálie. Jediné mínus je snad ta vzdálenost, když člověk jede více na jih. Jinak ve všech směrech lepší Itálie a vždy byla.
Mám to stejně, byli jsme v Abruzzo, letecky 1:40 za 5000,- zpáteční pro dvě osoby, pohodička....a část neobjevená Čechy👍, byla jsem i v Kampánii a Kalábrii, do Chorvatska už bych nejela... vadí mi i že nás mají za "paštikáře"... prostě Italové jsou milí, vstřícní, snesli by vám modré z nebe😊👍🇮🇹🍹
Už máme za sebou dovču v Itálii, jeli jsme na vlastní pěst, poprvé ( chtěla jsem si to zkusit), cena včetně letenek, ubytování ( přes booking)- krásný apartmán u moře, veškeré jídlo,jak v marketech, tak v restauracích, káva + cornetti, prostě jsme si to užívali, 22 000. To v Česku za týden neseženete. Krásná dovolená to byla, už nikdy jinak. Na podzim jedeme znovu 👍
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Mě to napadlo, že a tím něco bude....ale nechápu, že mu to za tu ostudu stojí...ale vlastně co to plácám, za ty peníze to stojí