No, do pravé svíčkové toho hodně chybí. Je to zeleninová s.ajda .
1, chybí tymián, ten nesmí chybět
2, chybí nové koření a pepř celý ( a ten bobk.list nezapomenout )
3, do základu k zelenině se dají asi 2 lžičky cukru, on tak trochu zkaramelizuje a dochutí to
4, přidají se 2 kolečka citronu i s kůrou (umýt ten citron)
5, ocet až nakonec ! aby se smetana nesrazila
Po upečení masa zeleninu rozmixovat, to bylo dobře, dále udělat z toho opravdu omáčku, trochu podlít a zahustit záklechtkou, dosolit, dosladit, (pořád ochutnávat), povařit samozřejmě, přidat tu smetanu až nakonec a na závěr přidat ocet, trochu podle množství omáčky . Dle chuti ovšem (1-2 lžíce). Bez octu to nemá tu pravou chuť . Nic jiného tam nepatří
Poznámka- po přidání octa omáčka trochu zřidne, počítat s tím.
Zdravím, já použila na radu starších chalupářů obyčejnou zubní pastu Fluoru, namazat okolo spár (zdí,prken,podlahy, kachliček), jen nanést ve slabé vrstvě prstem i okolo prahů. Výsledek 100% na pořád. Můžete opakovat vícekrát do zmizení mravenečků.
Zdali někdo vůbec tuší, kolik důchodců má průměrný důchod ? Je nás opravdu více co máme o hodně méně. To si uvědomte všichni co jen křičíte, že bude průměrný důchod více než 20.000,- . Kč. Bylo by to fajn, ale...
Udělal to jednou Vám, udělá to zase. Kolik žen takhle opustil ? To se necháte po tolika letech oblbnout ? Co takhle ženská hrdost, to Vám nic neříká ani rozum ? Potom je mi Vás líto, nemáte šanci být mezi normálními maminami. Ty totiž své děti bezmezně milují a nikdy by je neopustily !!!!
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
No, do pravé svíčkové toho hodně chybí. Je to zeleninová s.ajda .
1, chybí tymián, ten nesmí chybět
2, chybí nové koření a pepř celý ( a ten bobk.list nezapomenout )
3, do základu k zelenině se dají asi 2 lžičky cukru, on tak trochu zkaramelizuje a dochutí to
4, přidají se 2 kolečka citronu i s kůrou (umýt ten citron)
5, ocet až nakonec ! aby se smetana nesrazila
Po upečení masa zeleninu rozmixovat, to bylo dobře, dále udělat z toho opravdu omáčku, trochu podlít a zahustit záklechtkou, dosolit, dosladit, (pořád ochutnávat), povařit samozřejmě, přidat tu smetanu až nakonec a na závěr přidat ocet, trochu podle množství omáčky . Dle chuti ovšem (1-2 lžíce). Bez octu to nemá tu pravou chuť . Nic jiného tam nepatří
Poznámka- po přidání octa omáčka trochu zřidne, počítat s tím.
3 odpovědi