Vždy budu preferovat platbu hotovostí.Nemám zájem na tom,aby někdo sledoval kolik a za co utrácím.Je to jenom moje věc a nechci být sledován.To samé platí o internetu,kde pořád vyžadují souhlasy s nějakými "kukýs".
Otec provozoval restauraci a pro jídlo chodili do potravinové banky?A za co si platili internet,aby se dceruška naparovala na blbých fotkách?Poněkud divný svět.
Zkuste ty magory někdy pozvat do kuchyně,když jídla Zdeněk připravuje.Aspoň nebudou zaměňovat třeba druhy masa a ingredience.A nad dveře dejte ceduli:Zákaz vnášení avokáda a kečupu.
Tak kdo to dělá líp?Sekerák nebo Železný?Od Železného odešla i Ogrodníková.Tím nechci znehodnocovat bývalé úspěchy J.Ž.,ale v současné době to hází lépe svěřencům p.Sekeráka,nebo soukromě N.O.Tedy aspoň na vrcholných akcích v sezoně.
Když to bylo všechno financováno ze soukromých zdrojů,tak na čem si tam přihřívala polívčičku ta Fialova klika?To mají doma málo práce,že se tahají po Francii?
Když to tak shrnu,Svoboda a Konig, to jsou dvě katastrofy,Salač nepřesvědčivý,Vostatek dojede do dvacítky,když před ním deset lidí popadá.Takže jediný solidní rider je Karel Hanika.Neberu v úvahu kvalitu techniky,to je nesrovnatelné.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Taky jste jim mohli vysvětlit,že je to hlavně běžné jídlo našich předků,kdy máslo bylo luxusem a bílé pečivo také.Zato bylo všechno domácí.