Tak tahle michelinská koprovka nemá s naší klasickou českou koprovkou nic společného. Mílý michelinský kuchaři, podívej se do receptury nebo do bývalých restauračních norem na pořádnou koprovku a nauč se ji.Už jenom dávat jako přílohu opečené brambory je podivné a také česnek v koprovce je něco nepředstavitelného. No a když si představím tuto nechutnou směs s pár kousky opečených brambor, vajíčko a účet na 1000,- Kč , škoda dalších slov.
me se dela spatne s tech novodobejch kucharu nic neumi
Toníku, pan Jiran samozřejmě myslel to vulgární a sprostou krasavici Mackovou a ne vás. Najeďte si na historii jejich příspěvků a pochopíte. Ty její slinty dlouhodobě urážejí nejen úspěšné reprezentanty, ale i všechny slušné sportovní fanoušky.
v pohode ja jen citoval za prve nevim co to je a za druhe me to urazi Vlasta Burian ale jinak dekuji
dobry penize nekde je pece hrozna nekde to jde jsem prazak a byl jsem b Havlickuv Brod 4 patro chyrurgie des, a pak jsem byl naJIP v teze nemocnici nadhera slusny prijemny pri prijmu je zajimalo kolik beru drog kolik alkoholu mam dlouhe vlasy zachazeni s mnou des pritom nepiju alkohol nekourim .......
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
clovek co si udelal moc nepratel ma to navzdy