Gastronomie v ČR od dob vysílání "Ano šéfe" jde ke dnu, většina kuchařů starší generace se tomu smála ale nezměnili své chování, vařili dle norem. Nová generace a jejich zatraceně málo se snaží, ale bojují s nespolehlivostí a jinými démony a ti dobří utečou za zkušenostmi a pak jdou do vlastního nebo do lepšího podniku, kde funguje vnitřní nastavení a tým je jako rodina ( je jich zoufale málo těchto podniků, nicméně jsou a to je fajn ) . Ale to hlavní , nejsou kvalitní školy v ruku v ruce s praktickým vyučováním, špatně nastavená motivace ocenění atd, atd., Je to prostě systémová záležitost. Nechci se tady rozepisovat, je to téma na mnoho vět, ale když není kde se naučit řemeslo a návazné znalosti k řemeslu, tak nebude kvalitní a dobrý zaměstnanec nikdy už k mání.....Hezký den všem
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Z kvalitní rodinné firmy udělal giganta používající palmový tuk a jiné velmi nezdravé produkty v téměř všech výrobcích, nepoživatelné , odporné a zdraví nebezpečné. Ale přece na 1. místě je vždy zisk na úkor všeho ostatního, takže teď článek oslavuje tohoto šmejda jako TOP manažera, gratuluji. Svět nám hnědne....