Již delší dobu se na štědrovečerní pohádkové "trháky" nedívám. Zlaté pohádky od pana režiséra Trošky a o těch, které neustále opakují z doby minulé ani nemluvím.
Hlavně ať nám dávají Pyšnou princeznu, ta se do dnešní doby hodí nejvíce. Jak se z království prince Miroslava stala země Půlnočního království se svými rádci a žalářníky.
Je dnes ještě něco vůbec jedlé bez zdravotních komplikací? Už aby se člověk bál něco koupit, protože každý den se něco stahuje z prodejen a nikdo za to nenese odpovědost.
Chtěla bych vidět osud těch mražených ryb ze supermarketů, které se "pěstují" ve velkém v sádkách plných penicilinů a dalším přípravkům proti plísním. Jen naivka věří tomu, že jsou přímo z Aljašky, či moří.
Tak to bude asi kvalita jako u značky Opavia, kde americký majitel převedl výrobu do Polska. Pak se divíme co vlastně za přeslazené různé, kdysi kvalitní a naše oplatky, dnes za šmejdy kupujeme. Vím,že Margot není oplatka.
Teď se před svátky utrhli jak ze řetězu. Holt lidi už začínají počítat a ještě hůř, s prominutím, ty srajdy nekupovat. Jenom též např. mučkový cukr chutná jak přeslazená sádra. Zisky jim tudíž jdou dolů, tak hold si myslí, že se na svátcích nakapsují, aby ztráty dohnaly.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
To je zase blábol. Vyndáš krvavou nebo čím napuštěnou flákotu z vaničky, či igelitu nakrájíš a můžeš hned vařit nebo péct?
1 odpověď