Co si budeme povídat v tomhle věku takhle vypadá málokdo. Postavu má nádhernou. Jenže život je přece o něčem jiném než se denně fotit a předvádět našpulené rty. Ano, každého naplnuje něco jiného. Mě osobně tohle připadá prázdné a k ničemu.
Hlavně je S.K. spolumajitelka kliniky plastické chirurgie... Fakt každého naplňuje něco jiného.
akorát, že těch 50 je dávno vráceno, takže byste byl -10 mil. 😉
Pan Babiš sice 50 milionů vrátil, ale víte, kolik by zaplatil na úrocích, kdyby si je půjčil u banky? O tom nikdo nemluví... Kdo by nám dal bezúročnou půjčku 50 milionů?? Nevím, jak stále jeho příznivci i on se ohání, že peníze vrátil. A nejedná se jenom o těch 50 mil., má toho na svědomí víc!!!
Špekáčky do buřtguláše loupu vždy. A i když ve všech receptech na buřtguláš, které jsem četla, je, aby se orestovaly špekáčky (samozřejmě na cibulce atd.), tak já jako první restuji na zpěněné cibulce nakrájené brambory, přidám kmín a červenou papriku, samozřejmě sůl a trochu protlaku, zaliji vývarem a podusím. Brambory začnou měknout a já loupu a krájím špekáčky, které pak opeču dle libosti méně nebo více na pánvi a přidám ke skoro měkkým bramborám spolu s česnekem. Dle potřeby zahustíme a dochutíme. Důvod je ten, že špekáčky vařené 20 - 30 minut jsou zbytečně vylouhované.
No nevím, nic nového... Ba naopak. Dávám vařenou uzenou krkovici na malinké kousky, zamíchám s vařenými fleky, samozřejmě osolím a opepřím a dám do máslem vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku, navrch plátky másla a šup do trouby. Po deseti minutách zaliji mírně osolenými vejci smíchanými se šlehačkou nebo plnotučným mlékem - asi 100 - 120 ml na 4 vejce. Pak se dopeče asi 20 minut až je povrch krásně růžový (může se posypat i sýrem, ale vnoučatům nechutná...)
2
Sledujících
1
Sleduje
2
Sledujících
1
Sleduje
Vypada hoodne dobre.
2 odpovědi
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Určitě - jako spolumajitelka kliniky plastické chirurgie...