Kuřecí po chalupářsku: Pikantní lahůdka pro velké jedlíkyVaření na chalupě musí být jednoduché, vydatné a samozřejmě by mělo být i dobré. Kuřecím po chalupářsku potěšíte velké jedlíky, ale i jiné strávníky. Kombinace kořeněného drůbežího s klobáskou je neodolatelná. Suroviny: 4 plátky kuřecího masa sůl pepř mletá paprika olej 1 cibule kousek pórku 8 žampionů 1 dl vývaru 100 g pikantní klobásy 3 lžíce kečupu 100 g sterilované kapie (nakrájené na proužky) worchester oříšek másla Postup přípravy receptu: Nenaklepané plátky masa osolíme, opepříme a posypeme sladkou mletou paprikou a zprudka opečeme na oleji na pánvi doměkka. Pak maso vyjmeme a do výpeku, který můžeme zjemnit oříškem másla, vsypeme cibuli nakrájenou na půlkolečka, naplátkované očištěné žampiony, na kolečka nakrájený pórek a klobásku, kečup, kapii, worchester, malinko přisolíme a podlijeme trochou vývaru. Směs opékáme, dokud se přebytečná voda neodpaří, pak vložíme plátky masa a směsí je obalíme. Podáváme s jakkoliv upravenými bramborami, ale výtečné je to i s chlebem a čerstvou zeleninou.