Nevim, z ceho jste si vsugerovala, ze takto vznikla jidla lidem nechutnaji? Mam pocit, ze tyto principy praktikuje uz hodne lidi i doma. Napr. redukovani hoveziho a nahrazeni jinymi potravinami, ktere nejsou tak uhlikove narocne. Vsechno mi prijde vlastne fajn. Proc bych pripravoval jidlo, kvuli kteremu bylo vyprodukovano vice sklenikovych plynu, kdyz se muzu stejne dobre najist s jinymi potravinami, ktere nemaji tak negativni dopad?
Ano, za každého totalitního režimu byli i takoví, kteří souhlasili:
Třeba jako soudruh vojín Jasánek, nebo tady Kábíček. 🙂
Propagandisto Králi !
To spíš píšete o současnosti, né?
"maso nedostatkovým zbožím, kvalita šla stranou a uzeniny za moc nestály":
😕
......a nebo nám jen chcete naznačit, že jsme kruhem došli zpátky tam, odkud jsme v roce 1989 vyšli?
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Ano, když byly za komančů uhelné prázdniny, tak se vládnoucí systém snažil lidem LEVNĚ zajistit vytápění domovů.
Zato dnes si Němci vypínají elektrárny a my jim jejich rozmary platíme. Na německé platy jsme se nedopracovali, ale na německé ceny nás Fialový Hnus dostal bravurně.