V Rakousku , ve ŠvCarsku i jinde je majitel zároveň obsluhující. U nás každý hospodský chce aby na něj vydělávali zaměstnanci a sám byl pouze podnikatel s velkým P. To si mohou dovolit velké hotely ale ne malé hospody. Pak logicky musi být marže obrovská. A je to začarovaný kruh. Čím dražší ceny, tím menší návštěvnost. Nedivím se , taky už dávno nechodím do hospody na jídlo.
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Ano vzpomínám si když mému potomkovi byli 3, ale za prvé měl vychování a za druhé jsem jako máma věděla jak ho rozptýlit aby nezlobil. Teď mám vnoučka,
a od malička spolu chodíme na výstavy, do restaurace na jídlo a zase si nepamatuji, že by nějaký takový výstup, jak vidím třeba v v letadle, byl. Taky se musí snažit rodič, musí umět odvést dětskou pozornost jinam a né dělat, že to tak je normální a neřešit.
2 odpovědi