jo a ještě doporučuji panu Královi zakoupit knihu v odkazu, pořídit udírnu a udělat podle norem špekáčky,párky atd.... to budete čumět na tyč na tu chuť....
Odkaz =
ale,ale pane Král,co to blábolíte? v 70 a 80 letech jsem dělal v prodejně maso uzeniny. Je potřeba si uvědomit že masa byl dostatek, téměř všeho, kromě hov. předního bez kosti a bůčku. Bohužel kravám ani prasatům víc nenarostlo.Řeznictví bylo otevřeno 6 dnů v týdnu,tak pokud myslíte neděli kdy bylo zavřeno,tak ano tehdy maso k dostání nebylo.Co se týká uzenin, tak byla většina kvalitní. Dodnes si kupují domací uzenáři ČSN tuším z roku 1956 a doma podle nich udí.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
perfekt! hlavní téma na silvestrovký večer se už našlo.