Ale já jí chápu velice dobře, jenže vy tu mluvíte o problematice, které nerozumíte a dáváte rady, které nejsou možné aplikovat a když se vás zeptám, kde tu vaši radu používají, tak mě napadáte, že já si vymýšlím...
Je vám to jasné?
Hlupák hlupákem zůstane...
Nejsou možné aplikovat pouze ve vašem omezeném a nezkušeném vnímání této problematiky. Venujtexse raději něčemu jinému, čemu alespoň trochu rozumíte. Nebudete potom za hlupáka. 😉
Co nebylo jasné na otázce: Kde to používají? V které restauraci? Prosím jejich jména. Žádnou takovou, kromě podmínek, které jsem zmínil výše, totiž neznám. Proč? Protože se to prostě nepoužívá! Nesmíte hosta limitovat minimální útratou. Můžete požadovat pronájem prostor, který může kompenzovat případnou nižší konzumaci, nebo můžete zvolit třeba menu, ale to je asi tak všechno. Už je vám to jasné?
Jen si hloupě vymýšlíte. Nechápete podstatu mého příspěvků a plácáte páté přes deváté. Už je vám to jasné?
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Jen houšť a větší kapky.