Hlavní problém s jakýmkoliv vyháčkování zbytku klíče z vložky zámku je krytí vložky.
Na foto je nekrytá vložka štítkem, jenže to už se většinou nepoužívá, protože umožnuje vylomení vložky "vylamovačem".
Nová provedení štítku zámku zakrývá přímý vstup k vložce a ponechává pouze obdělníkový otvor pro zasunutí klíče.
a tím to končí, zavolání odborníka je nejlepší řešení.
Chybí mi iformace dokreslující celou historii vzniku mostu, výrobce a montážní firmy, jsem z Havířova a výrobu mostu i část realizace jsem zažil ve Vítkovicích - železárnách a strojírnách.
Máte-li tyto informace, prosím o uveřejnění aby o tomto mostě-vyjímečným svým provedením- bylo známo více detailů.
Děkuji
Používám dlohodobě.
Nakrájím na cm plátky a na sušičce vysuším .
Černý prášek uvolním a použiji ho jako koření. Má výjímečně silnou houbovou chuť.
Kupř. koupím MAGI tekuté koření a přimíchám ho do něj. Používám i samostatný prášek k okořenění masa, zeleniny, rizota a pod.
Uschlé okraje bílé barvy pokrájím-rozlomím - do polévek a omáček, třeba do držkové.
Stačí nasbírat na sezonu vaření cca 20 plodnic, houbové aroma je mimořádně silné.
Jako mladý jsem trávil prázdiny u rodiny v Podsedicích, a zejména po deštích jsme chodili po polích s řepou a granáty se jen svítili.
Naposledy jsem to předvedl svým dětem, za Podsedicemi jsem v poli blízko těžby nabral 2 kýble hlíny a doma jsme narýžovali 23 granátů tak do 2,5 mm velikosti.
Ložisko dobře znám.
1
Sledujících
7
Sleduje
1
Sledujících
7
Sleduje
Typuji že jde o Růžovou čajovnu, znám ji a taky jsem tam chodil.
Naučil mě to syn který tam několik roků pracoval.
Dodneska mám vždy plný šuplík čajů, čínské-japonské i africké a jihoamerické.