Kubo,Kubo-kroutím hlavou-do základu aspoň prvně mouku a pak papriku-můžeš to mít i hořké.Ciubul by se měla krájet menším nožem a ne dranžirákem a nemusí se prořezávat.Ostravské kolobásy bych tam nedával,česnek a major.taky ne ,ale zjemnit mlékem i smetanou.Tato svačinová polévka se nezdobí petrž.natí a na hrubo nakrájené-přijeď a já Tě ji naučím krájet
Nevypadá to špatně,dělám jej trochu jinak.Udusím prvně rýži zvlášt(jak jsem již psal dědo chce to lépe a důkladně tu rýži vyprat-jinak je to cítit,,myšinou"Udělám cibulový základ s ml.paprikou a pak vše smíchám,zelen.lečo,hrášek a k talíři něco kyselého.Jen jsem trnul -horký kastrol na plastové prkénko-to jste dobrý,jinak dobrý
Raději si dám práci a napíchnu na špejli se slaninou a zel oblohu na talíři s op.bramborem a buď z kýty či panenky a je to jídlo TOP.Konečně se Brepta naučil neloupat špinavou cibul na prkýnku-šplhnul si.Prvně bych tedy orestoval maso a pak cibuli a vše dusíme-ne vaříme,asi ty suš .rajčata dodají pokrmu uplně jinou chuť-ty bych tam nedával
To co ukazujete na fotografii,tak to je leda tak bramborový se salámem a ne vlašský.Vlašáček má být nakrájený na jemno všechny suroviny( i jak píše níže p.Hladíková a na fotu to vypadá jak pravý vlašák) a salám se dával paříž či gothaj a na jemňonko nakrájený a byla to lahoda s rohlíkem no přímo orgasmus.Ne jak třeba Babica ,Brepta a spol -saláty jak pro dřevorubce-hrubé na pohled nechutné.Je pravda ,že v dnešní době uzeniny mají úúúplně jinou chuť a to se odrazí pak v závěrečné chuti pokrmu-bohužel.Dřív jsem si dával od Varmuži rybí s jogurtem,vlašák ap , to byla pecka-pěkně na jemno -asi před 10 lety a když jsem si koupil v Penny Karlova koruna-vše na hrubo a vůbec to nechutná-hrůza a ceny vůbec nekupovat.
1
Sledujících
0
Sleduje
1
Sledujících
0
Sleduje
Ano dobrá práce ,takto se nejlépe dělají domácí buchty-jen bych asi dal 2 celá vejce 1 je málo,maková náplň trochu máznější tzn.přidat ještě mléko a bali nejlépe v dlani.takto ne a nebát se řádně stisknou i když zde není riziko protržení jak u povidel.Palec nahoru