Vypadá to báječně. Dostala jsem na to chuť. Mám ráda recepty Heřmana Gazdy. Hlavně že se nesnaží videa nesmyslně protahovat jako někteří jiní, co krájejí cibuli dvě minuty apod. Pokud jde o černé rukavice, které spousta lidí tady i u jiných kuchařů neustále hejtuje, je to zkrátka současný světový trend. Osobně mi na barvě rukavic vůbec nezáleží a sama vařím bez nich. Ruce si neustále umývám. Ale nic proti nim. Je to každého věc, hlavně když chutná.
Z mého pohledu je to nejlepší řešení pro každého, kdo si může dovolit dvě ložnice. Jeden kouří, druhý ne. Je opravdu hrozné, když vás ve dvě ráno probudí silný smrad z cigaret, protože si byl protějšek zakouřit. Stejně tak téměř neřešitelné je, když jste horkokrevní a protějšek je zimomřivý. atd. atd. A se sexem to nijak nesouvisí. A než se tu spustí debata o tom, proč se berou dva tak odlišní lidé, nezapomínejte, že protiklady se přitahují. My jsme spolu už 42 šťastných let. A oddělené ložnice máme přes 20 let.
Recept do trouby může být sebelepší, ale nikdy se nevyrovná křížové kosti pečené v keramickém grilu na vnitřní teplotu 65°C. Je to vhodné i pro lidi, co nesnášejí tučné, protože maso na kosti je naprosto libové, nicméně velmi šťavnaté. Mívala jsem je ráda i pečené v troubě, ale opravdu se to nedá srovnávat. Bohužel gril stojí od 30 tisíc výše. (Spíš výše) Kdo máte možnost, určitě vyzkoušejte.
"Panebože, do čehos to dušu dal." Na zadek naplácat bych zasloužila nejvíc já sama, že se pokaždé nechám nachytat a opět na to čučím. Cibule hned na začátku místy spálená do černa, očividně ji ani nezamíchal. Chleba dal nakonec, takže se mu nerozvařil a zůstal v kostkách. Osobně chlebem nezahušťuju, ale respektuju, že to tak někdo má rád. To, že dělá guláš v papiňáku, nebudu radši komentovat. Celkově je postup přinejmenším podivný. Shrnutí: mám různé guláše včetně znojemského ráda, ale na tenhle bych chuť vážně neměla.
Znám Thermomix i nově se objevující italský Cookover, který je srovnatelný i ve výkonu a má o něco větší napařovací mísu. Je ovšem stejně drahý jako Thermomix, ale nemusí se platit roční poplatek za recepty. Nicméně nad Silvercrestem jsem už přemýšlela. Jediné, co mě odrazuje, je ten slabší výkon a to kvůli mixování. Thermomix i Cookover dokáží rozmixovat opravdu cokoli, snad i kámen. Mně rozmixoval opravdu nesmírně tvrdý parmezán, který nešel už ani strouhat. Proto by mě zajímalo, jak to má s mixováním právě Silvercrest nebo i další levnější přístroje. Bohužel jsem se to nedočetla ani v tomto článku. Prosím, jestli někdo máte zkušenosti, napište mi: evacipra@seznam.cz. Děkuji předem.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Zvlášť teď o Vánocích to vypadá moc dobře - lehce.