Nejoblíbenější česká klasika - pečená sekaná z vepřového masaAhoj a vítejte u dnešního receptu! Dnes si spolu připravíme jednu z nejoblíbenějších českých klasik – domácí pečenou sekanou z vepřového masa. Krásně voňavá, s křupavou kůrčičkou na povrchu – přesně tak, jak ji dělaly naše babičky. Ukážu vám jednoduchý postup, díky kterému zvládne tuhle dobrotu úplně každý, i začátečník. Tak se do toho pojďme pustit! Ingredience 1kg mletého vepřového masa, 3 vejce, 5 stroužků česneku, 2 lžičky soli, mletý pepř, mletý muškátový oříšek, hrst nasekané petrželky, drcený kmín, 1cibule osmažená na sádle, 1 lžíce majoránky, promícháme. Do pekáče přidáme 4 kuličky pepře, 4 kuličky nového koření, 2 bobkové listy, ½ cibule na půl kolečka. Pečeme 1h na 180°C a poté 10minut na 200°C do křupavé zlaté kůrky. Podáváme s bramborovou kaší, bramborem, čerstvým chlebem..... Přeji vám dobrou chuť.