Reseni je jednoduche: 1) varit chutne 2) polevky varit pouze na objednani, ne defaultne 3) proskolit lidi a zaroven jim pridat slusny peniz i za cenu mirneho navyseni ceny obeda. 4) rodice vyvijet tlak na politiky: kdyz vsichni tvrdi, jak delaji prorodinnou politiku, tak necht je videt. Zlepseni sluzeb skolni jidelny je toho soucasti, vyrazne odbremenuje nas rodice a pomaha nam. Co se kvality tyce, u nas na Praze 6 se do toho obuli a maji velike uspechy. Cetla jsem rozhovor se sefem kuchyne ZS Hanspaulka, ktery kdysi varil v nejake top restauraci. Pregnantne popsal problemy skolnich jidelen a navrhl reseni, cast z toho aplikoval (zvysil kvalitu pokrmu proskolenim personalu, nakupem jinych surovin a zlepsil celkove work-flow jidelny). A voilá, vyhazovani prudce kleslo.
U nas doma se polevky pred hlavnim jidlem take neji. Duvod je prosty: bylo by to proste prilis mnoho jidla. A to jsme cela family sportovne zalozeni. Polevky jime hlavne v zime a jako samostatne jidlo, de facto misto letniho salatu. Summa: jestli by nestalo za to prehodnotit styl polevka+hlavni chod. Usetrene penize klidne necht jdou na kvalitnejsi suroviny a platy kucharek.
Z me zkusenosti: bolest po cisari byla tak 1% bolesti oproti prirozenemu porodu a poporod.stavu (a to jsem mela priroz.porod z medicin.hlediska bezproblemovy). Cisare jsem si vyprosila a bylo to nejlepsi rozhodnuti v mem zivote.
Kazdy mame prah bolesti jinde a za mne je dulezite, aby mela zena hlavne moznost volby. A idealne neverila mytum o jednom ci druhem typu porodu.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Děláme, imho je k řízku či kaprovi ještě lepší než klasický, chuťově i z hlediska stravitelnosti. Smažené je dost tučné samo o sobě a k němu ještě majonézu, to je na žaludek dost masakr.
1 odpověď