Zemáky se vaří první s uzenými žebry nebo koleny, kysané zelí se přidává až jsou zemáky uvařené, pak přijde na řadu koření a zelenina. Pepř, bobkový list, česnek, cibule, zahustíte šlehačkou s moukou, převaříte a ochutíte majoránkou. Popsala jsem vám pravou valašskou kyselicu, kterou mně naučila vařit moje stařenka. K ní se podává starý chleba, který se v kyselici namáčí. Dobrou chuť. Mňam
Co to jsou za lidi? Žijí za naše peníze, sociálka se o ně stará líp než o naše lidi, ale oni si toho vůbec neváží, jen chlastat. To je jejich krédo. Vím, že všichni nejsou stejní, protože už fialka řekl, že odvádějí daně, ale chlastají 1.extaligu. Tím, že vracejí peníze do oběhu, to neznamená, že mají zásluhy. Doufám, že po odpykání trestu je vyhostí.
5
Sledujících
1
Sleduje
5
Sledujících
1
Sleduje
Možná čistila okna... Už je to tu jak někde...