Souhlas. Jediné co bych jim vytknul (kromě toho aktuálního provozu) je to, že neřeší některé uzavírky v zahraničí. A to i dlouhodobé. Letos v létě mě to docela vypeklo v Německu. Teď jsem se díval na ta místa, která byla v létě uzavřená. Dle Google map jsou stále uzavřená, v Mapy.cz se tváří jako průjezdná.
Veškeré zahraničí Mapy.cz berou z Opernstreetmap.com, které udržují nadšenci. A když nezadají uzavírku, Mapy.cz o tom nevědí...
Máte pravdu. Co v poslední době přichází z Brna nad tím normální rozum zůstává stát. V článku mne zaujala věta: sledovali jsme zasouvání rakve do pece.
Před časem jsem v Paris Match četl o pohřbívání v Indii.
Ve stručnosti:
1) Pohřbívání do země: ve vyhražených místech- hřbitovech. Hrob hluboký sotva půl metr. Zasypán zemí či pískem. V noci zpravidla rozhrabán psy....
2) Kremace nákladné na břehu řeky Gangy
3) Kremace na venkově v určených místech prováděná snesením všeho možného co hoří trvající většinou až 8 hod.
4) V horách: vynesením nebožtíka do hor a ponechaného ptákům.
Ta věta mě také zaujala. V brněnském krematoriu jsem byl před pár lety na exkurzi, ta aktivita se odborně nazývá závoz, nikoliv zásun. Od té doby, kdykoliv se někdo zeptá "Jak tohle skončí?", mám odpověď "Závozem..."
Málo cibule, v tom pekáči mělo být alespoň 5x tolik cibule. Nejdřív nasypat cibuli do pekáče a potom vodu jen tak aby byla zakrytá cibule. Na to položím pořádný kus bůčku, který pustí šťávu a nebude vypadat jako uvařený.... Výpek nemixovat, po vychladnutí je to skvělá pomazánka na chleba.
P.S. Na co sojová omáčka? K bůčku?
A pak pekáč vylízat...
2
Sledujících
0
Sleduje
2
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
no jak? Konžané se mohou podívat k nám, jak to jde dělat i ekologicky...
2 odpovědi
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
... a hned tu mohou zůstat...