undefined
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní stránka

Anton Kacik

0
Sledujícich
0
Sleduje
Příspěvky7Příspěvky a odpovědi17Líbí se2
  • Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Anton Kacik
    Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 18 dny

    Další blábol. Chodila do kostela celá vesnice a já dělal ministranta a vystudoval jsem bez problému.

    UDALOSTIEXTRA.CZ
    Co jsme jako děti nesměli vědět: pravda o rodinách, kterou nám komunisté zamlčeli
    Tisíce dětí vyrůstaly v nevědomosti: rodiče nesměli mluvit o víře, majetku ani o těch, co odešli za svobodou.
  • Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Anton Kacik
    Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 19 dny

    Nic nového, my jej děláme už roky. A lahůdky POLA ,jej prodávají taky už léta.

    PROZENY.CZ
    Vlašák jako pomazánka: Chutná stejně skvěle jako salát, a navíc pěkně drží na chlebíčcích i v bagetě
    Vlašský salát na chlebíčky nebo do bagety? Je výborný! Ale na namazání a potom na obkládání či zdobení to není úplně ono... Udělejte si raději vlašskou pomazánku. Všechny tradiční suroviny jsou v ní v dokonalém poměru a díky vařeným bramborám má perfektní texturu.
  • Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Anton Kacik
    Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 1 měsícem

    "BABA" co uvádíte, že je na Slovensku bramborák-není. Je to úplně jiné jídlo i když je taky z brambor a vypadá v závěru jinak. Babu děláme a v rodině je velmi oblíbená. Pokud by byl zájem můžu poskytnou i recept.

    KUPI.CZ
    Recept na poctivé domácí bramboráky jako od babičky. Nezůstane po nich ani drobeček!
    Nevíte, co uvařit k obědu nebo večeři? Máme pro vás skvělý tip, díky kterému zazáříte jako kuchařská hvězda před celou rodinou. Bramboráky jsou opravdová pochoutka, kterou připravíte prakticky z ničeho. Potřebujete jen kuchyňský robot nebo obyčejné struhadlo a kromě brambor také běžné suroviny, které najdete v každé domácnosti.
  • Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Anton Kacik
    Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 2 měsíci

    Debaty u nedělného oběda, by jej jen pokazili. Člověk by si zkazil chuť.

    MEDIUM.SEZNAM.CZ
    https://medium.seznam.cz/clanek/130328
  • Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Anton Kacik
    Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 3 měsíci

    Jaký omyl. To myslíte, že ty navigátoři, co lítali v těch bombardérech byly blbci. To nebyl jeden bombardér, ale desítky a každém sedel jeden navigátor. To se zmýlili ty desítky navigátorů?

    NOVINKY.CZ
    Spojenecké bombardování Prahy. Navigační omyl připravil o život 701 lidí
    Je Popeleční středa, 14. února 1945. K Praze přilétají od jihozápadu americké bombardéry. Začínají houkat sirény. Lidé však protiletecký poplach ignorují. Už tolikrát byl planý. Tentokrát však létající pevnosti shazují bomby. Explodují pár minut po vyhlášení poplachu. Lidé utíkají do krytů nebo do sklepů. Mnozí umírají pod troskami, další v krytu na Karlově náměstí.

    4 odpovědi

  • Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Anton Kacik
    Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 4 měsíci

    Toto jídlo znám od nás z Bílých Karpat pod názvem "BABA". Rozdíl je, že u nás se přidávají ještě do bramborové směsi kroupy a peče se na vyšším pekáči nebo v kastrolu.

    KUPI.CZ
    https://www.kupi.cz/magazin/clanek/32655
  • Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Anton Kacik
    Anton Kacik

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    komentoval
    Před 5 měsíci

    Ponoření čerstvě usmaženého řízku do vařící vody už v roce 1970 doporučil lékař mojí matce, která měla zdravotní problémy. Byla po operaci žlučníku. A ona to i prováděla, jen je dobré mít kleště na maso, aby se trojobal nepropichoval.

    NASEZAHRADA.COM
    Tukem nasáté řízky se stanou minulostí. Stačí jednoduchý trik s vodou
    Skvělé křupavé řízky představují klasiku nejen naší kuchyně. Každý z nás dostane občas chuť na maso v trojobalu podobně jako i jiné potraviny.
  • Kariéra
  • •
  • Nápověda
  • •
  • O Seznamu
  • Ochrana údajů
  • •
  • Reklama
  • Smluvní podmínky
  • •
  • Vývojáři
Copyright © 1996–2025, Seznam.cz, a.s.