Za dvacet let v gastronomii jsem měl dýško jenom v jedné restauraci. Super ne. Makal jsem jak barevnej, i stodeset hodin týdně,nikdy nesmíte udělat chybu, občas jsem taky něco udělal špatně,kdo ne.Ale kdo pak dostal dýško za to dobré jídlo,za to že děláte v 35 stupních a víš,za to že tomu dáváte lásku a svoje srdce? KDO??? uje.anej číšník nebo servírka kteří se vám pak přijdou pochlubit kolik dneska mají za celej den. V tu chvíli bych ho nejraději prohodil dveřma, věřte mi,ten pocit poznáte jenom v kuchyni ZA SPORÁKEM. Jsem kuchař,teď s pauzou a dávám druhej úhel pohledu. Dávejte dýško,ale přemýšlejte,komu to jde do kapsy. Za dobré jídlo dostane dýško číšník?????
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ať makají a nekecají. Dal bych jim 15tis co jsem měl za 17 let v gastronomii,přiznanou minimální mzdu a přes 200 hodin za měsíc. Pořád se jim nebude něco líbit,úplně stejný jak ty chytráci u nás v ČR
3 odpovědi