Soudružko obdivovatelko válečného zločince Putina, je to jednoduché. Zařiďte, aby u vás všichni ti, kteří stojí za rozpoutáním nesmyslnné války proti Ukrajině a kteří stojí za genocidou a vražděním, bombardováním obytných domů, škol a nemocnic, skončili před mezinárodním soudem v Haagu. Pak už stačí jen se zasadit o to, aby ona válka skončila a zařídit reparace všeho, co jste zničili.
Tak že hurá do toho a pak Vás, osobně, bude obdivovat celý svět
Jako šíření poplašné zprávy je to dobré. Ale jinak je to o ničem. Jistě, zrušit všechna topení, co hoří a kouří, na to zrušit komíny, aby to někdo neporušoval a všichni si musí pořídit tepelná čerpadla, či kolektory ......
Aby tohle vše fungovalo, tak by to musel stát vše zaplatit. Neboli by musel na vše dávat 100% dotace. ;-)
Předvedená květáková polévka je, de facto, normální zeleninová polévka s květákem. Na tom není nic úžasného. Každý ji občas dělá a každý jinak. Neboli neexistuje jednotný, tedy ten jedině správný postup.
Co je na Kubíčkových videích "úžasného" je jen to, jak dokáže mnohé "kuchařské mistry světa" vytočit .. ;-)
Jsem pro. Záruky by měly být ale oboustranné. Neboli že ani jedna strana nenapadne druhou.
Ale je tu nproblém. Současné vedení Ruska jsou váleční zločinci a musí skončit před mezinárodním soudem. Tudíž jediným možným řešením je, že Rusko si bude muset zvolit nové vedení. Součástí podmínek západu musí být, že v Rusku proběhnou předčasné/mimořádné svobodné volby, kterých se nesmí zůčastnit všichni ti, kteří mohou za válku proti Ukrajině.
Jenže toto je, bohužel, jen zbožné přání
Česnečku mám rád, ale nevím, proč tam cpát olivový olej a proč do toho jětě motat alobal? Česnek stačí rozkrojit, dát na plech a na sucho zapéct do trouby. Když už smažit, tak třeba na ghí. Žádný kuřecí vývar, Když už, tak zeleninový, ale stačí voda. Smetanu dávám hned při vaření brambor, jak radí Rakouská škola. Výborná je i s rostlinou smetanou.
A pak ten pepř, který tady kuchaří a "kuchaři" cpou do všeho....
Bramborová česnečka musí chutna především po bramborách a česneku a ne po nějakém "přepáleném" oleji a pepři.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Pane Klicpero, slušný člověk - profesionál, nezesměšňuje postupy jiných. Maximálně napíše svůj postup a zdůvodní proč je takový. A pokud zjistí chybu v textu, tak na ni upozorní autora receptu.
Na tato videa koukám jen občas, ale pokaždý zjišťuji, že většinu autorů kritizujete a zesměšňujete. Možná je to vaše záliba, ale, věřte, málo koho to zajímá. Doporučuji abyste sám prezentoval své recepty. Pokud se považujtete za profíka, tak byste se toho neměl bát.
Tak hurá do toho .....
1 odpověď