Jako Ital se stále směju po přečtení toho článku. Cappuccino si můžete vychutnat, kdykoli chcete, neexistuje žádné pevné pravidlo pro čas. Určitě si ho nedávejte k pizze nebo těstovinám, ale pokud si ho chcete dát odpoledne, nikdo vás nebude soudit.
Co se týče některých ingrediencí, souhlasím s šéfkuchaři, ale nesouhlasím s názorem na jídelní lístky s malým výběrem. Tyto jídelní lístky jsou typické pro "elitní" restaurace, které nejsou pastí jen pro turisty, ale i pro nás Italy. Nabízejí tradiční italská jídla v minimalistických verzích, s opravdu malými porcemi.
Pokud si chcete vychutnat pravou italskou kuchyni, stejně jako tu českou nebo jakoukoli jinou, doporučuji vám upřednostnit hospody, které uchovávají autentickou kulinářskou tradici a nabízejí kvalitní pokrmy za přijatelnou cenu.
Chřipka je závažné onemocnění, které i v normálním případě může trvat několik týdnů.
Nenošení respirátoru by vám s chřipkou nijak nepomohlo.
K lepšímu průběhu chřipky by vám pomohlo očkování, které se každoročně provádí před začátkem chřipkové sezony.
Škoda, že jsem očkovaná a stejně chřipka přijde.
Každý rok jsem neměla žádné problémy. Ale ponechání respirátoru na sobě určitě nemoc prodlouží a to neříkám já, ale můj lékař.
4
Sledujících
0
Sleduje
4
Sledujících
0
Sleduje
A ve které restauraci mi tedy udělají klasického turka?
8 odpovědí
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Nejsem si jistý, ale v Turecku jsem ochutnal jen pouliční jídlo e bylo opravdu vynikající. Raději objevují místní kuchyni bez návštěvy restaurací, kde, e když je jídlo určitě výborné, vždy hrozí, že pokrm ztratí část své autentičnosti.