Albert konkrétně ,sveze všechno staré pečivo z celé Moravy do logistického centra,je toho týdně cca 10-20 tun, a pak zoufale hledá toho , kdo by to použil třeba na krmení zvířat. Ale má to zásadní chybu, asi třetina je balená. Kdo by byl schopen týdně vybalit z igelitu ,roztřídit a zkrmit takové množství? Jenom magor. Velký podnik na to raděj kašle,kvůli pracnosti, bioplynka to nechce s igelitem a malej farmář to množství nezvládne, zavalí ho to. Kdyby to nechali vždy na příslušném místním supermarketu, malej hospodář, by to rád použil pro slepice nebo pro prase,ale takovej megakontentejner dvakrát týdně, to fakt nikdo nedá. Za týden je to uzelený od plísní. Tak se to vozí na skládku kde za uložení platí. A to se vyplatí.....
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Většina Kokin V kolekci je z fondánu,to není nic jiného než cukrový rozvar a pak nějaká ta tresť, nugátu jen mini podíl,nekoupila bych to ani za 50kc ,bo je to předražena fujky kombinace.
V Polsku se dá koupit na váhu kokina mischkow v oblíbené příchutí podle vlastního výběru a ty jejich pralinky jsou mňam, mňam. Je to z čokolády z opravdového kakaového másla ne že zruzeneho tuku. Všem obchodníkům v ČR zmar!