Ten pán mě neskutečně baví,je vidět, že je to starý praktik. A vaří s láskou i tak zdánlivě obyčejné jídlo. Já na sladké nikdy moc nebyla, ale s tím sádlem má pravdu, i škubánky se takyhle mastí. A podsypává hrubou moukou, je to chvílemi vidět na některých záběrech. Já jsem zvyklá na hladkou, ale člověk se vlastně může vždycky přiučit něčemu novému.
Vysoká škola domácího zdobení. Nedělám si legraci, jsem na tyhle věci levá a bez fantazie. Ty saláty dělám, ale u hermelínovéího si pomáhám mrazákem, ne na kost, jen aby salám a hermelín pěkně ztuhly a pak je strouhám na velkých slzičkách. Pána obdivuji, jak pečlivě to pokrájel. Ty sypané chlebíčky pamatuju, chodily jsme na ně s kamarádkou do lahůdek na Štrosmajeráku. Ten gothaj byl ale taky strouhaný. Tak díky za inspiraci a jdu hledat další díly.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Dělám na másle, ale to je věc každého, jak mu chutná. Neopékám nasucho, másla musí být trochu víc, a knedlíky pěkně dozlatova, vajíčka nešlehám, rozklepnu je rovnou a pak rychle zamíchám. No, ale každý podle sebe. Někdy přidám i na nudličky nakrájený plátkový sýr, když mi jeden nebo dva plátky zbydou v lednici. Mám to ráda, schovávám si do mrazáku zbytku knedlíků a patičky, když je chuť nebo hlad, jako když to najdu.
1 odpověď