Zdravím, já mám jedno takové zařízení pro turisty. Začal jsem před třemi lety zmrzlinou, barem a opravdu dobrým kafem.
Měl jsem vymyšlený super koncept na kuchyň.
Po třech letech jsem na něj vydělal, ale hádejte co hosté chtějí? A mě už není 30, abych vytvářel trh, takže smažíme hranolky, klobásy jsou alespoň v bukovém kouři a griluju kuřata....
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Zdravím, já mám jedno takové zařízení pro turisty. Začal jsem před třemi lety zmrzlinou, barem a opravdu dobrým kafem.
Měl jsem vymyšlený super koncept na kuchyň.
Po třech letech jsem na něj vydělal, ale hádejte co hosté chtějí? A mě už není 30, abych vytvářel trh, takže smažíme hranolky, klobásy jsou alespoň v bukovém kouři a griluju kuřata....