Dřív se v restauraci vařilo dle ČSN, porce byly dostatečné. 100 g syrového masa, přiměřená příloha. Nyní jsou porce dvojnásobné, které se nedají ujíst. Já bych i tak si ráda něco v restauraci dala, ale jídlo za 250-- Kč a polovinu z toho neujím a krabičky domů nechci. Tak si raději nic nedám, nebo když si někdo dá se mnou na půl. Ale to nemají rádi dávat 1 porci na dva talíře. Někde si lze talíř připlatit. A ty kyblíky ve fastfoodech v akcích, hrůza.
Nejvíc je mi líto hostů. kteří nemají s účinkováním moc zkušeností, ale jsou machři ve svém oboru a nedostanou prostor kvůli Krausovým trapnostem. A vůbec si nezasluhují, když byli pozváni, aby je někdo veřejně potupoval. Děje se zvláště u mladších hostů. K takové Vondráčkové H. si nic nedovolil ani nepřerušoval. Jako zkušený moderátor by měl pomáhat a ne naopak. Žumpa.
Paní má kuře min na 3x. Odkrojí na řízky, to sní dva řízky najednou? Kosti uvaří, může mít polévku a ještě rizoto. Stehna odkrojí a dá na mrazák. To taky sní 2 stehna najednou?. Ten článek je vycucaný z prstu. Jsme také důchodkyně, ale pokud má byt v osobním vlastnictví, zaplatí za provoz tak polovinu důchodu a zbytek jí zbyde na jídlo a ostatní. A věřte, ten zákusek tam jistě vejde
Co je to za blábol a mladí tomu věří, když to někdo takto popsal, Maso bylo, vždy v pondělí se v řeznictvích bouralo a v úterý bylo maso čerstvé, to tam pak bylo více lidí, ale do půl hodiny jsme byli obslouženi. Maso vonělo, žádná voda se do něj nevpichovala. Podívejte se dnes v některých řeznictví je maso šedé, okoralé, balíčkové smrdí. Uzeniny měly svou ČSN a takový gothaj chutnal stejně jak v Praze, tak Košicích. Dnešní šunky, debrecínky, to je samá voda. Autor článku by si měl udělat průzkum dnes. Ale je otázky zda ví, že je to dobré a kvalitní.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Komentáře nejsou moc příznivé, ale umí sakra vydělat slušné peníze, a to sama.