undefined
Vyhledat
Osobní menu
Seznam.cz
Hlavní stránka

Iva Tygříkova

0
Sledujícich
0
Sleduje
Příspěvky297Příspěvky a odpovědi598Líbí se1 tis.
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 6 měsíci
    Médium•
    Před 6 měsíci
    Krasavec z Buckinghamského paláce: Na mši byl s Kate a vyvolal pozdvižení
    Kde se objeví, tam vzbudí rozruch. Sexy asistent krále Karla III. doprovázel princeznu Kate na vánoční mši a pak i na procházce. Pozorná gesta poručíka Johnnyho Thompsona nezůstala bez povšimnutí.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 6 měsíci
    Jiří Babica•
    Před 6 měsíci
    Babicovo mistrosvké dílo aneb vánoční kuba, jak ho možná neznáte
    Staročeský vánoční pokrm, který zná každý Čech. Jirka Babica uvařil voňavé jídlo, které patřilo na vánoční tabuli v dávné minulosti.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 7 měsíci
    Médium•
    Před 7 měsíci
    Rusko je kočičí velmoc
    Nikdy jsem nechtěl kočky. Nedají se ochočit. Ale v Rusku jsem si je zamiloval. Tedy ty naše vlastní, ostatní jsou z „nepřátelské smečky.“
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 8 měsíci
    Česká kuchyně Josef Holub•
    Před 8 měsíci
    Perfektní sváteční oběd, myslivecká hovězí pečeně podle Dědy
    Myslivecká hovězí pečeně: hovězí maso 750g, kořenová zelenina 180g, cibule 50g, máslo 50g, divoké koření, slanina 30g, citrón 1 kus, víno bílé 80g, mléko 250g, smetana 250g, mouka hladká 50g, ocet 10g, vývar z kostí, cukr 15g, nakládané houby, kapary, cibule, okurka nakládaná, sardelová pasta, sůl a pepř.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 8 měsíci
    Jiří Babica•
    Před 8 měsíci
    Asijská pánev plná chutí a vůní.Babicův skvělý recept si okamžitě zamilujete
    Jirka Babica a jeho tip na skvělou čínu, kterou si zamilujete na první pohled.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 9 měsíci
    Jiří Babica•
    Před 9 měsíci
    „Ta vůně.“ Babicovy ledvinky po znojemsku vás posadí na zadek
    Jirka Babica si tentokrát vezme klasickou českou surovinu a zkombinuje jí s nakládanou okurkou a tradiční slaninou.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 9 měsíci
    Exotická Filipínka•
    Před 9 měsíci
    „Toto je jen v ČR.“ Filipínka ochutnala české zákusky, špička ji odrovnala
    V dnešním videu bude cizinka ochutnávat tradiční české zákusky: indián, špička, kremrole. Sledujte celé video pro mnoho vtipných scének.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 9 měsíci
    Super•
    Před 9 měsíci
    Monokly místo make-upu a koblihy na hlavě: Filip Vaněk si zase pořádně nabrousil jazyk a pranýřuje celebrity
    Stylista Filip Vaněk má zase jazyk jako břitvu. V novém díle módního pořadu Fashion Boss si opět nebral servítky a ohodnotil outfity hvězd, které se zúčastnily posledních prázdninových večírků, když ještě v Česku panovalo horké počasí.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 11 měsíci
    Jiří Babica•
    Před 2 roky
    Buřtguláš à la Babica: Levná a chutná večeře pro každého
    Použité ingredience: sádlo, 4 cibule, 8 stroužků česneku, kmín, 5 brambor, 5 špekáčků, ¾ lžičky rajského protlaku, 2 lžíce hladké mouky, 1-2 lžíce sladké papriky, pálivá paprika, majoránka.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 1 rokem
    Jiří Babica•
    Před 1 rokem
    Babicova hustá polévka na řecký způsob vás ohromí jednoduchostí a chutí
    Polévka z bílých fazolí: 2 cibule, ½ citronu, 2 papriky, 4 rajčata, 4 str.česneku, miska předem namočených bílých fazolí, 2 mrkve, 2 celery, 2 brambory, sůl, pepř, olivový olej, hoblinky mrkve na ozdobu, plochá petržel
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 1 rokem
    Seznam Zprávy•
    Před 1 rokem
    V Almaty uhynul lední medvěd Tom. Pražská zoo požaduje odpovědi
    V Zoo Almaty uhynul lední medvěd, který tam byl v březnu převezen z pražské zoologické zahrady. Příčinou smrti měla být intoxikace organismu. Pražská zoo bude požadovat důkladné vyšetření medvědova úmrtí.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 1 rokem
    Kafe•
    Před 1 rokem
    Chuck Norris zažil kruté dětství s otcem alkoholikem, dnes je fit i po 80 a s krásnou ženou má dvojčata
    Chuck Norris se za svou bohatou kariéru objevil v desítkách různých filmů a pořadů, nejvíce se ale dostal do povědomí diváků jako seriálový texaský ranger Walker. O údajných superschopnostech herce kolují vtipy celým internetem, jak se dnes legendárnímu Chuckovi daří?
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 1 rokem
    CUBIVIDEO•
    Před 1 rokem
    Katův šleh s bramboráčky: Vynikající recept na hospodskou klasiku
    Káťák neboli katův šleh je oblíbení hospodské jídlo. Mám ho hodně rád a proto ho často vařím i doma. Příprava je jednoduchá. Když se použijí čerstvé a dobré suroviny, tak tomuto dobrému jídlu není co vytknout.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 1 rokem
    Česká kuchyně Josef Holub•
    Před 1 rokem
    Kuře yakitori. Ochutnejte dědovu japonskou specialitu
    Kuře yakitori: kuřecí stehna bez kosti a kůže, sójová omáčka, med, česnek, zázvor, saké, sezamová semínka a olej.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 1 rokem
    Česká kuchyně Josef Holub•
    Před 1 rokem
    Vepřové v kedlubnách. Výborná staročeská specialita podle dědy
    Vepřové v kedlubnách: vepřová plec, cibule, olej, kedlubny, mouka hladká, vývar z kostí, sůl, pepř, muškátový květ, cukr, smetana a petrželka.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 1 rokem
    Jiří Babica•
    Před 4 roky
    Povidlové buchty jako od maminky. Vyzkoušejte Babicův recept
    Vychutnejte si povidlové buchty podle Babicy. Těsto: 300ml mléka, 100g cukru, 100g másla, kůra z 1/2 citronu,1 vejce, 1 kostka droždí, špetka soli, 500g polohrubé mouky. Náplň: povidla Pečení: 20g másla, cukr
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 1 rokem
    Česká kuchyně Josef Holub•
    Před 1 rokem
    Děda opustil českou kuchyni. Dnes je na řadě francouzská specialita „quiche“
    Francouzský koláč (Quiche): máslo 100g, mouka hladká 200g, sůl vejce 1 kus / zakysaná smetana 350g, sýr ementál 100g, šunka 100g, anglická slanina 120g, vejce 4 až 5 kusů, cibule, paprika, sůl, pepř, muškátový oříšek a máslo.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 1 rokem
    Česká kuchyně Josef Holub•
    Před 1 rokem
    Kohout (kuře) na víně. Francouzská specialita podle dědy
    Kohout (kuře) na víně: kohout (kuře), cibule, česnek, mrkev, brambory, slanina, olivový olej, žampióny, sůl, pepř, tymián, bobkový list mouka hladká a červené víno suché
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 1 rokem
    Česká kuchyně Josef Holub•
    Před 1 rokem
    Připravte se na jaro a vyzkoušejte dědův kedlubnový hrnec
    Kedlubnový hrnec: kedlubny, brambory, klobása, smetana, mouka hladká, sůl, pepř, muškátový květ, kopr a vývar z kostí.
    •Komentáře
  • Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    Iva Tygříkova
    Iva Tygříkova

    0

    Sledujících

    0

    Sleduje

    se líbí
    Před 1 rokem
    Jiří Babica•
    Před 3 roky
    Šťavnatá játra se zlatavými brambory. „Žvanec" jak se patří
    Použité ingredience: olej, brambory, pepř, sůl, sladká červená paprika, 1 bílá cibule, 2 plátky slaniny, vepřová játra, 1 červená cibule, máslo; tatarka -4 lžíce majonézy, 1 cibule, kyselé okurky, kapary, vařené vejce, citronová šťáva, sůl, pepř, okurkový nálev; okurkový salát - okurky, ocet, sůl, cukr, voda
    •Komentáře
  • Kariéra
  • •
  • Nápověda
  • •
  • O Seznamu
  • Ochrana údajů
  • •
  • Reklama
  • Smluvní podmínky
  • •
  • Vývojáři
Copyright © 1996–2025, Seznam.cz, a.s.