Nesmysl. V akci nakoupím větší množství mouky - obyč., špaldovou, chlebovou, žitnou...peču v Remosce (spotřeba energie 1/3 oproti troubě). Příprava max. pár desítek minut, výsledek - chleba 820g do 20Kč. Stejně levně a jednoduše lze upéct rohlíky, pletýnky, bulky, dalamánky apod. Je dobrý si něco načíst o vychytávce E 96, kterou používají všechny průmyslové pekárny kvůli chuti, možná by doma začali péct všichni.
2
Sledujících
1
Sleduje
2
Sledujících
1
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
A právě letos si připomínáme výročí jejího prvního vydání – v roce 1877. Co je ,,právě letos´´ tak vyjímečného na 147. výročí vydání??
1 odpověď