Jde o množství. Menu v restauracích vydělává na tom, že v malém množství, je to drahé, a ve velkém levné. Když z jedné dýně a pytlíku černé čočky uvaříte 60 polévek, tak se to restauraci vyplatí, ale rozhodně ne jednotlivci, aby si to uvařil sám. Ovšem když vaříte aspoň pro tři lidi jedno jídlo na dva dny, tak je lepší vařit doma
Nejsem teda žádný odborník přes medvědy, ale v březnu jsem byl v Praze v zoo. Medvěd tam jen smutně ležel, nevypadal dobře. Někdo schválil obrovskou sumu peněz na nový výběh pro medvěda, tak se jim asi nehodilo, aby jim umřel. Tak ho rychle nahradili dvěma jinýma. A ti jsou teď v tom nevyhovujícím prostoru. Je to šaškárna s dotacema, nic jiného
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Třeba je to tím, že ty filmy stojí za prd