Nejlepší bůček, jaký jste kdy ochutnali: Tajný recept v pomalém hrnciJídla z pomalého hrnce jsou neuvěřitelně lahodná. Vepřové maso (bůček nebo vepřový bok) na zelenině je toho důkazem. Dlouhá pomalá příprava pod bodem varu zaručuje minimální ztrátu živin obsažených v potravinách a výsledek je úžasný! Tak měkké maso se nedá ničím nahradit. Navíc je spotřeba pomalého hrnce velice malá! Pokud máte doma pomalý hrnec, určitě tento recept vyzkoušejte, nebudete litovat a vaše rodina si pochutná a pochválí vás. Přeji vám dobrou chuť! Brepta. Seznam ingrediencí: Vepřové maso (bůček, vepřový bok) 1500 g Cibule 3 ks Česnek 3 stroužky Paprika 2 ks Rajčata 3 ks Olej 3 lžíce Rajský protlak 70 gramů Pepř a sůl Kmín 1 lžička Mletá paprika 1 lžíce Chilli 1 lžička Rozmarýn Bílé víno 250 ml Bobkový list 3 ks Worcestrová omáčka 1 lžíce