Ja mýval kebab rád, dokud jej právě nezačali dovážet v hotových kuřecích šiškách pochybného původu do všech bister v Čechách. Jeden opravdový býval v Praze, jehněčí, naprosto skvělý v domácím pečivu, ale ten kvůli rekonstrukci budovy bez náhrady zrušili. Pokud Češi budou (a to budou) kupovat pochybné kuřecí kousky v tortille nebo připáleném chlebu ve velkém, jak se to děje, proč by měl někdo potřebu dělat “složitější” a autentičtější kebab? Je to jako se vším…
Mýval je zvíře...
Pro cesty do zemí mimo socialistický blok musel být cestovní pas doplněn výjezdní doložkou, která jeho platnost časově a územně omezovala. Výjezdní doložka obsahovala údaje o tom, pro které státy, k jakému účelu, na kolik cest a na jakou dobu platí.
Výjezdní doložka nikdy platnost pasu nevymezovala. Vymezovala se sama délkou pobytu v kap. zemích. Byly na ní přesně vyznačeny státy do kterých jsem mohl vycestovat a běda tomu kdo si nechal v Německu udělat vízum třeba do Rakouska a navštívil ho.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Mlíčňák chybí. Moc.