Dobrý den, Váš recept mne zaujal, ale není 20 min pečení z každé strany moc? V jednom z předchozích komentářů zmiňovala paní 2 minuty z každé strany, to je zase asi opačný extrém? Děkuji a přeji hezké a pohodové Vánoce.
Na panvi to je asi rychlovka ale v troubě to je něco jiného...může to být třeba 15 min ale méně ne...černé to určitě nebude...
Dobrý den, mohu poprosit o podrobnější návod? Rada bych letos zkusila kapra jinak. Děkuji a přej krásné svátky 🙂
Dobrý den...kapra není třeba korenit..den předem na vyfiletovanou rybu jen sůl ,trošku pepře a lehce sypaneho česneku,ten je jemnější. Celé to pokapu citronem...před večeří filety obalíme v trojobalu. Na plech kostku másla a trošku oleje ať se nepřipaluje..jak je v provozní teplotě vše tak naskládám řízky na plech a na jedno otočku zhruba 20 min každa strana ...
Mám okruh známých kteří ode mě odebírají pravidelně..kupce uloveného kusu nikdy nehledám dlouho...v zásobě pro vlastní potřebu udržují 3 až 4 druhy zvěřiny,samozřejmě výrobky jako klobásky a salámy,paštika nesmí chybět..dětem chutná taky.kupujeme prakticky jen kuřecí a krůtí.zbytek si zajistíme sami včetně ryb
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Tchoř tmavý.