Když se podíváme na veřejně dostupné informace o vývoji teplot na Zemi za posledních zhruba 400000 let, tak na grafu uvidíme jisté cykly opakující se každých zhruba 100000 let. Dělat závěry a fotky úbytku ledu na pólech za posledních 30 let je lehce zavádějící a jsem k tomu trochu skeptický. Bavíme se o šíleně krátké době na určení toho, jak se chová planeta a jak, a zda vůbec, ji ovlivňujeme průmyslem. Je navíc dokázáno, že pokud se zvýšila teplota planety, zvýšil se i obsah CO2, není však dokázáno, že zvýšením obsahu plynu se zvyšuje teplota. Jinými slovy, pojďme postrašit lid a získat si dav tím, že je uvedeme v nepodložené informace a vyvoláme v nich určitou nejistotu.
Ten průzkum taky mohu potvrdit. Na nejoblíbenější snídani v podobě kafe a cíga to asi nemá, ale bude jistě výš, než vločky nebo polystyren. Když to pivko snídá někdo v pergole s knihou v ruce, může to být asi každému fuk, ale lézt do práce není úplně v pořádku. Pár takových už jsem poslal domů a pokaždé se cítili ukřivděni.
Pracoval jsem na letištích v Bruselu, Paříži a Helsinkách při stavbách terminálů a byl součástí "ostrého" provozu letiště a takhle fakt třídění kufrů nevypadá. Resp. vypadá tzv. na oko. Fotka snese všechno. Zaměstnancům je to jedno a paradoxně čím menší letiště, tím se ke kufrům zaměstnanci chovají lépe. Každopádně i kdyby si zaměstnanci dávali pozor před cestujícími, jakože nedávají, tak automatizace dopravníků mimo zraky cestujících v podzemí letiště to stejně dost pomuchlá. Ale s tím asi nejde hnout, to je holt automatizace.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Ověřený uživatel
Tento účet je ověřený Seznamem a představuje skutečnou osobu, registrovanou firmu nebo subjekt.
Nechat doma slivovici? Jste normální? Snad každý uživatel slivovice na dovolených ví, že to neléčí. Jde spíš o jistý rituál. Byli jsme v květnu na lodi, venku -5°C, každé ráno po snídani slivovica a hned se šlo lépe.
2 odpovědi