Pracuji v elektru asi 15 let a nikdy jsem se nesetkal s agresivnější konkurencí, než je právě OKAY. Například v letácích byli schopni věnovat titulní stranu článkem o tom, že končí internetový obchod, který patří jistému elektro řetězci a nabádali zákazníky k tomu, aby u nich už nic nenakupovali a byli věrni poctivému českému elektro obchodu. Jednou nám před prodejnu přijelo auto s vlekem, na kterém byl transparent se slevami až 20%, zabralo pět parkovacích míst téměř u vchodu a pouštěli nahlas reklamu, ten den jsme měli akci -10% na vše. Občas se člověk jde podívat na konkurenci, aby člověk zjistil, jak se věci mají. My něco máme zajímavého, oni mají něco zajímavého, klidně si promluvíte i s personálem, jak se jim daří, jsme lidi. Vždycky to tak bylo a nikomu to nevadilo, ba naopak. No... a jednou jsem se šel podívat do OKAYe. Už při vstupu velká cedule "zákaz focení", tak jsem vytáhl notýsek a už to začalo, personál okamžitě začal obracet cenovky a ve finále vypli osvětlení prodejny a byl jsem vykázán z obchodu se sdělením, že mají poruchu a musí zavřít. Pak mě celou dobu sledovali než jsem sednul do auta a opustil parkoviště. Nikdy bych si nedovolil ostře pomlouvat konkurenci, ale tohle...
Slušná banda 😄, ale ta Kate, to je prostě masakr. Hodně jsem se pobavil, Kate a její fish and chips ze skleníku, to muselo být úplně super "Víte, vaření je umění" a paní si dá do pusy zvadlou, olejem a vodou prochcanou hranolku 😄. "Kuchař musí ještě potrénovat" 😄. "Kdybych vařila jako vy, tak budu do smrti sama" 😄 ... To spíš myslela obráceně ne? 😄
pořád se zamýšlím nad často uváděným-je to nudné jídlo,co je veselého na hranolkách a spálené rybě polité kečupem....
jj a ještě ty hranolky byly super zapařený 🙂 a ta ryba podle mě umřela zbytečně, ale "náš" kuchař se ještě musí zaučit 😄. Ta mentalita je prostě úplně jiná, jakmile se to nesmaží nebo negriluje, tak je všechno špatně. Nedokážu si takového člověka představit na výletě po východní evropě nebo rusku, tam je to zase obráceně, tam se všechno vaří, takovej zarytec tam musí zákonitě chcípnout 😄
Andrej Babiš je Slovák, který do rozdělení ČSR snad v Čechách ani nebyl. Rodiče kování komunisté ve vysokých funkcích, školy ve Francii a Švýcarsku v hluboké totalitě, VšE v Bratislavě, vstup do KSČ a StB, pak zaměstnanec v Maroku, kde u sklenice vína doufal, že to komunisti vydrží a bude mít klid! Nevím, co má tento tvor společného s Českou republikou??
Nemusí mít nic, ale víme jak to dopadá...Napoleon byl s Korziky a vedl Francouze, Adolf byl rakušák a vedl němce, Stalin byl z Gruzie a vedl sovětský svaz... O tom jak to dopadlo už víme :/
Vždy mě nejvíce baví detekce. Každý národ v tom jídel hledá něco podobného, co je jim známé a vlastní. Proto jsou při tom Australani tak v . Všechno nejlépe na gril nebo do fritézy, což je i často jejich koment " Polévka z ryby?, proč jste jí radši neugrilovali?" nebo "radši bych to usmažil" nebo "proč tam nedáte kečup?" . A hlavně maso! Žádná jídla a polévky o zelenině.
Kdyby tady jezdil každý Lambem, tak proč jim nepomoct..... ale tímhle stylem tu za chvíli budeme každý plést svetry a lovit veverky. Střední vrstva za chvilku existovat nebude. Snažíme se neustále oddalovat naše problémy zde, a snažíme se pomoci vyřešit problém jinde. Takhle to prostě fungovat nemůže.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Hořká to ironie, nožem v Solingenu.
1 odpověď