Články o hospodách píší zásadně lidé,kteří tomu vůbec nerozumí. Je to stejné,jak ještě dlouho po převratu si myslel kdejaký herec na "malou hospůdku" pro kamarády a pro sebe,protože si myslel,podle toho jak tam posedával,že je to zábava a úžasná šance zbohatnout ! A tak se na to dívají i různí lidé a reportéři. Je to k smíchu.
Vedu taky restauraci. Karty bereme,ale jen proto,že nic jiného nezbývá. Je to velmi složité se spropitným,které podle mě patří beze zbytku obsluze a taky kvůli tomu,že hodně potřebujeme hotovost.Většina dodavatelů,chce peníze na ruku,protože už jich taky hodně skončilo kvůli druhotné platební neschopnosti. Argument,že se pivovarům může platit bezhotovostně je směšný. Všichni ostatní dodavatelé chtějí platbu v hotovosti. A my taky raději. Proč máme podporovat banky,pro které je to jen přínos,za který nic neplatí.Je to stejné jako se stravenkami. Těží z nich jen prodejci stravenek a všichni jejich prodejci jsou cizinci (většinou francouzi ) a český stát z toho nemá nic. Jen těžké úplatky pro ty ,kteří za ně bojují.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
To nemůžu ani číst.. po sametové revoluci jsme pořád slyšeli,jak jsme tlustý národ,že nás komunisti udržovali v klidu laciným jídlem a co teď?? Dříve tlusté děcko ve škole téměř nebylo. A tlustí dospělí?? Sem tam nějaká ženská po dětech začala nabírat,ale taky jich nebylo mnoho a enormně tlusté jako teď,už vůbec ne. Chlapi nebývali tlustí vůbec.I ti z paneláku,kteří nic nedělali ,bývali normálně štíhlí,ke stáří někteří něco málo přibrali. Podivejte se na dnešní třicátníky. Vyholená hlava,obrovské pupky a tepláky. Strašné.
Takže jak to vlastně je a čím? Nechápu,fakt.
4 odpovědi