To je přece .ůl!!! Ta jeho Evropská komise nadělala už tolik ko kotin a stále neskončila. Má pravdu v tom, že v současné době nejsme schopni žít samostatně, protože jsme si zlikvidovali průmysl, zemědělství, potravinářství, zbavili jsme se strategických surovin, ani ta voda už není naše, žereme odpadky, které nám sem vozí ten jeho vyspělý západ, protože u nich by to nikdo nekoupil. Na zemědělské půdě stojí hromada montoven, v nich pracují naši lidi za peníz, který se na západě nedává ani jako sociální dávka imigrantům. Na druhé straně to bylo keců, že Británie se bez EU neobejde a hele! ono to jde! Nene, chlapče, mě nepřesvědčíš!
Svíčková se původně jmenuje pečeně, protože se peče. Vařené nakrájené plátky masa? To nemůže být od Rettigové. Celý váleček masa se prošpikuje slaninou a peče se na cibuli a kořenové zelenině. Ne olej, ale máslový tuk. Po upečení nechám maso asi 15 minut vydýchat a teprve potom porcuji. Výpek se zeleninou rozmixuji a použiji jako základ k dodělání omáčky. Do omáčky dávám zásadně zakysanou smetanu, ne sladkou, ale to už je věc chuti.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Nevím, co je to za módu servírovat polévku s tak strašnými kusy zeleniny. Je to nevzhledné a m to odrazuje od konzumace.
4 odpovědi