Potraviny jsou určitě dražší, děti spoustu věcí nejí, takže to není lehké vytvořit jídelníček. Na druhou stranu jsem se tento týden dívala na nabídku jídel v naší základní škole. Ani jeden den v týdnu není žádné jídlo bez lepku. A když je i ražnici s bramborem s lepkem, tedy s použitím mouky, tak mi to také nepřijde v pořádku.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
A co máte proti lepku? S ním mají problémy jen lidé, kteří mají celiakii. Ostatatním neškodí. A neznám recept na ražničí s bramborem, kde by se používala mouka. Jedině, že by ji použili k zahuštění výpeku. Ale to už by byla poněkud prasárna. Je velmi zajímavé, že za mých školních let se neřešilo, co je bio,co méně kalorické, co zdravé a nezdravé. Buď nám jídlo chutnalo nebo nechutnalo. A žactvo nemělo nadváhu, protože doma nesedělo na zadku. Teď se nedostatek pohybu snaží řešit přes změny stravovacích návyků.
1 odpověď
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
A víte kolik dětí má omezení a nemůžou se ve škole najíst a musí si nosit jídlo z domova? A vidíte, přesto u ražniči byla 1, tedy použitá mouka.