Moc pěkné. Bohužel není nad osobní zkušenost. Covid prodelan prakticky bez příznaků. Po vakcíne 2 dny úplně vyřazena z provozu s horečkami blížícími se 40. Následně dalších 14 dnu postupně odeznívala bolest zvětšených uzlin po celém těle, bez Ibalginu nešlo dělat prakticky nic. To samé po druhé dávce. Závěr praktika, měla jste si nechat předem zjistit protilátky, byly nejspíše vysoké proto ta reakce. Tak a teď kde je pravda. Bohužel znám až příliš mnoho lidí, kteří po bezproblemovem covidu obdobně reagovali na vakcínu. Může to být náhoda... Jako přežila jsem ale po této zkušenosti do třetí dávky nejdu.
Ono se to hezky povídá. Ovšem sama jsem měla covid prakticky bez příznaků. Zato očkování mě vyřadilo z provozu komplet na dva dny s horečkami blížícími se 40. Dalších 14 dní jsem nemohla nic bez ibalginu kvůli bolesti zvětšených uzlin po celém těle a prý nejsem úplně neobvyklý případ. Druhá dávka to samé. Vůbec se nedivím, že se lidi očkování boji.
0
Sledujících
0
Sleduje
0
Sledujících
0
Sleduje
Docela ziram, co skvělého lidí zažívali. Já to pamatuji jinak. Byla jsem v osmdesátých letech dítě z vesnice a celé prázdniny mě babička několikrát denně posílala do místního konzumu podle toho co za auto zrovna projelo kolem. Prostě nic pořádně nebylo a to málo muselo být předem zamluvené. Maso bylo tristní, kuře jen mražené, na maso se fronty staly a uzeniny krom lovecaku, který byl dráhy nic moc. Odporné maso ze školní jídelny mě straší dodnes. Nevím jak ve městě, u nás nebylo nic a tak se vše dělalo doma. Zahrada plná zeleniny a ovoce, v chlívků prase, měli jsme husy, brojlery, králíky, slepice. ... Údajně úžasný gothaj a lunchmeat mi nechutnal tehdy ani ted a dobře maso i uzeniny si dnes koupím bez front, jen není levné. Na zahradě už mohou růst kytky, stát bazén, pergolla ...
2 odpovědi